Zeilen

Zeilen is een grote hobby van ons.

Gerard is gestart in een piraatje. Petra en Gerard hebben elkaar ontmoet op een lelievlet. Na een tijdje van het water geweest te zijn begon het weer te kriebelen. Na een mooi zeilweekend met vrienden op het IJsselmeer hebben we de knoop doorgehakt en hebben we de Nirvana een Sweden Yachts C34 gekocht. Met dit heerlijke schip hebben we 12 jaar geweldige tochten gezeild. Maar hieraan kwam een eind wij hebben zelf de Nirvana met pijn in ons hart verruild voor de Magic Machine. Met dit Aluminium “schip” maken we nu de wateren onveilig.

Kim en Anne zijn gestart in een heuse optimist gedoopt door de dames met de naam “dopiedopie” . Nu zijn ze via de openBIC overgestapt op een Laser Pico en nu een Laser Vago.

De jongste aanwinst is tevens de kleinste ! met een heuse in elkaar geknutselde Micro Magic “Blue Lady”kunnen we nu ook tijdens de verloren uren in de haven zelf zeilen.

De foto in de hieronder is genomen tijdens een tocht van Harwich naar Ijmuiden. Opkomende zon met een drietal collega schepen.

De Nirvana is inmiddels omgedoopt tot Kairos en vaart nog steeds rond